Ярмарок вакансій онлайн у рамках "Дня кар'єри ЄС" в ХНЕУ ім. С. Кузнеця



ПРО Текнолоджи
Аутсорсинг бухгалтерського обліку для американських компаній
Вакансії: бухгалтер (облік американських компаній)
Сайт компанії: https://www.bookstime.com/
Контактний e-mail: kateryna.volohina@booksti.me
ПРЕЗЕНТАЦІЯ КОМПАНІЇ
Global Bilgi
Global Bilgi - світовий лідер в сфері надання послуг контактних центрів (послуги call-центрів, телемаркетингу і телепродажу). Клієнти компанії в Україні: lifecell, Turkish Airlines, Glovo, Samsung та інші.
Вакансії: оператор контакт-центру
Кар'єра у компанії: https://globalbilgi.com.ua/career/
Контактний e-mail: Elena.Zotova@GlobalBilgi.com

АТ "Новий Стиль"
«Новий Стиль» - флагман меблевого ринку в Україні. Персонал компанії є головною цінністю. Тому в своїй діяльності «Новий Стиль» дотримується високих стандартів у питаннях соціальної та кадрової політики.
Вакансії: молодший фінансовий аналітик, копірайтер зі знанням англійської мови
Сайт компанії: https://nowystyl.ua/ru/
Контактний e-mail: vdovenko_vv@nowystyl.com.ua
 

Alter Systems/бренд IFS Ukraine
Компанія Alter Systems (бренд «IFS Ukraine») є офіційним партнером міжнародної корпорації IFS на українському ринку і з 2004 року здійснює реалізацію, субліцензування, маркетинг, дистрибуцію, технічну підтримку, установку і модифікацію програмного забезпечення ERP-системи IFS Applications у регіоні.
Компанія IFS заснована в 1983 році, є глобальним підприємством, розробником програмного забезпечення для автоматизації функцій управління підприємствами IFS Applications ™. Штаб-квартира IFS знаходиться в місті Лінчепінг (Linköping), Швеція.
Вакансії: Програміст Oracle PL/SQL, GUI (С#, REST/Olingo/Angular) 
Кар'єра у компанії: https://ua.ifsukraine.com/vacancy/programmist-oracle-plsql-gui/
Контактний e-mail: info@ifsukraine.com
 

GeoComply
З 2011 року GeoComply розробляє програмне забезпечення для виявлення шахрайства та захисту цифрового контенту, використовуючи геолокаційні дані користувачів.
Наразі GeoComply налічує 300+ спеціалістів, офіси компанії знаходяться в чотирьох країнах світу, а компанія має глобальну клієнтську базу.
GeoComply — це унікальне місце роботи, розвитку і зростання.
Ставши частиною нашої продуктової компанії, ви зможете вдосконалювати та розробляти програмні рішення й амбітно розвивати власні професійні навички.
Сайт компанії: https://www.geocomply.com/
Контактний e-mail: hiring@geocomply.com
 

Techstack
Techstack - швидко зростаюча IT-компанія з 7 роками досвіду роботи на міжнародному ринку софтверної розробки продуктів для всесвітньо відомих брендів.
Techstack запрошує студентів , що спеціалізуються на інформаційних технологіях, долучитися до програм стажування з 6 напрямів: QA Automation, QA Manual, Full-Stack JS, .Net, Java, Front-End.
Вакансії: актуальні програми стажувань 
Кар'єра у компанії: https://tech-stack.io/career
Контактний e-mail: hr@tech-stack.io
Філіп Морріс Україна
Компанія Philip Morris International – перша тютюнова компанія, яка трансформує свій бізнес, щоб створити майбутнє без сигаретного диму. Мета компанії – замінити сигарети на бездимні продукти в інтересах повнолітніх споживачів, суспільства, компанії та своїх акціонерів.
Для студентів, які бажають долучитись до Філіп Морріс, головне – не боятись зробити перший крок! Неважливо, яка у тебе спеціальність, стать чи інші характеристики, якщо ти студент 3-6 курсу чи випустився(-лась) не більше року тому – у них завжди знайдеться місце саме для тебе!
Вакансії: Philip Morris Business Academy, Junior Operations Specialist 
Кар'єра у компанії: https://www.pmi.com/markets/ukraine/uk/careers
Контактний e-mail: Anton.Ulianov@contracted.pmi.com
 

G5 Games
G5 Entertainment AB - шведський видавець і розробник мобільних ігор. 20 років тому стали першими мобільними розробниками в СНД і з тих пір займають лідируючі позиції в ігровій індустрії. Розробляють ігри в жанрах Match-3, Hidden Object, Mahjong Solitaire. У портфоліо компанії 20+ f2p проектів світового рівня, серед яких Hidden City®, Jewels of Rome ™, Mahjong Journey®, Homicide Squad®, Jewels of the Wild West ™ та ін.
Вакансії: Junior QA Engineer
Кар'єра у компанії: https://jobs.g5e.com/ukraine
Контактний e-mail: recruiting@g5e.com




ZONE3000
Міжнародна ІТ-компанія ZONE3000 створює рішення для розробки програмних продуктів світового рівня. ZONE3000 працює за напрямами доменної реєстрації, хостингу, сертифікатів безпеки, особистої пошти та технічної підтримки продуктів. ІТ-компанія ZONE3000 співпрацює з понад 2000 ІТ-фахівцями у локаціях ZONE3000 у Харкові, Львові та Дніпрі.
Вакансії: Customer Support Specialist
Кар'єра у компанії: https://t.me/ZONE3000_vacancy
Контактний e-mail: hr@zone3000.net
 

JYSK
Ми – найкраща команда ever! Данський бренд JYSK має понад 3000 магазинів у 52 країнах світу! В Україні відкрито 80 магазинів та ми не зупиняємося! Наразі у нашій команді вже 627 активних та амбітних колег! Вражає? Для того, щоб рости й розвиватися далі, нам потрібен саме ти!
Вакансії: https://bit.ly/3ARuxWk - усі актуальні вакансії у м. Харкові.
Кар'єра у компанії: http://robota.jysk.ua/
Контактний e-mail: cv_ua@jysk.com
 

Ашан
Мережа роздрібних гіпермаркетів, електронна комерція
Вакансії: Начальник відділу - коммерсант майбутнього
Кар'єра у компанії: https://brand.auchan.ua/ru/editorial/career/for-interns
Контактний e-mail: nplahtiy@auchan.ua


SoftServe
SoftServe — провідна українська ІТ-компанія, що працює у сфері розробки програмного забезпечення та надання консультаційних послуг. SoftServe є однією з найбільших компаній-розробників програмного забезпечення у Центральній та Східній Європі та входить в трійку найбільших ІТ-компаній України. Понад 9000 співробітників працюють у європейських та американських офісах компанії, що знаходяться у 12 країнах. Головні офіси компанії знаходяться у Львові та Остіні (штат Техас, США). Розробницькі центри компанії розташовані у Львові, Києві, Дніпрі, Харкові, Рівному, Івано-Франківську, Чернівцях, Софії (Болгарія) та Вроцлаві, Білостоку, Глівіце, Варшаві (Польща).
Вакансії: Основні напрямки: DevOps, Java, .Net, Python, Quality Control, Test Automation, Web UI. Посилання на стажування - https://app.softserveinc.com/g/gj85idb3dc84wo
Кар'єра у компанії: https://app.softserveinc.com/g/gj85idb3dc84wo
Контактний e-mail: hr@softserveinc.com



EPAM University
EPAM University допомагає студентам та початківцям отримати всі необхідні знання та навички для старту кар’єри та професійного росту в ІТ-сфері. Всі наші програми для початківців проходять безкоштовно та передбачають проходження співбесіди на проекти на фінальному етапі — у внутрішній лабораторії. По результатах співбесід 95% випускників отримують запрошення на позиції Junior в ЕРАМ.
Кар'єра у компанії: https://training.epam.ua
Контактний e-mail: UA_CAREER@EPAM.COM

Інші публікації

Далі
« Prev Post
Назад
Next Post »