День кар'єри ЄС в м. Харкові


21 та 22 жовтня у змішаному форматі офлайн/онлайн відбулись майстер-класи та тренінги з розвитку soft skills, професійного розвитку та навичок складання резюме і проходження співбесід. 

Під час "Дня кар'єри ЄС" в м. Харкові представники бізнесу поділились практичним досвідом та провели зі студентами зустрічі на теми розвитку професійних навичок, лідерства, роботи в команді, критичного мислення, цифровізації, пошуку роботи,самопрезентації та ін. 

Спікерами виступили професіонали з Харківського міського центру зайнятості, "Сільпо", Zone3000, "Робота в Харкові", КРОН, NIX. Слухачами стали близько 800 студентів ХНЕУ ім. С. Кузнеця, університетів Харкова та бажаючих, які отримали цінні знання та поради.

Ознайомитись з вакансіями у компаніях Харкова, України та світу, а також пропозиціями стажувань і практики, потенційні шукачі, випускники та студенти мали можливість на ярмарку вакансій онлайн. Компаніями-учасниками стали 13 компаній: ПРО Текнолоджи, Global Bilgi, АТ "Новий Стиль", Alter Systems/бренд IFS Ukraine, GeoComply, Techstack, Філіп Морріс Україна, G5 Games, ZONE3000, JYSK, Ашан, SoftServe.

Дякуємо партнерам та усім учасникам за активність!

Інші публікації

Далі
« Prev Post
Назад
Next Post »