Зустріч випускників факультету МЕП


8 червня 2021 року в ХНЕУ ім. С. Кузнеця відбулась зустріч у змішаному форматі випускників факультету міжнародної економіки і підприємництва. З вітальним словом виступила декан факультету - д.е.н., професор Тетяна Шталь, а модератором зустрічі була к.е.н., доцент кафедри міжнародної економіки і менеджменту, начальник відділу міжнародних зв'язків Юлія Доброскок.
У зустрічі прийняли участь випускники факультету різних років, партнери - представники бізнесу та представники факультету. Учасники мали змогу розповісти про те, як склалось їх кар'єрне життя після закінчення університету, які знання, навички їм стали у нагоді на практиці які актуальні компетентності зараз на ринку праці, переваги та недоліки у підготовці, що надає університет. Серед найважливіших навичок, яких потребує успішна кар'єра присутні виділили знання іноземних мов, вміння комунікувати, аналізувати інформацію та внутрішню мотивацію. Були обговорені і наслідки пандемії, як вона вплинула на бізнес, не лише які зміни, проблеми, але й можливості вона внесла.

Також було проведено інтерактивне анкетування та обговорення шляхів взаємодії між університетом та практикуючими фахівцями для підтримування партнерських відносин і передачі досвіду студентам.





Дякуємо усім учасникам за активність!

Зустріч відбулась за ініціативи факультету міжнародної економіки і підприємництва, "Лабораторії кар'єри" і відділу забезпечення якості освіти та інноваційного розвитку.

Фотозвіт: https://photos.app.goo.gl/zX8gCoKrKpBHddWt5


Інші публікації

Далі
« Prev Post
Назад
Next Post »