В ХНЕУ ім. С. Кузнеця відбувся FinFest


Лабораторія кар'єри спільно з кафедрою банківської справи і фінансових послуг ініціювали до Дня банківських працівників проект FinFest, який відбувся в ХНЕУ ім. С. Кузнеця 19 травня.

Заходи розпочав круглий стіл за участю представників банківської сфери, викладачів, здобувачів освіти та випускників. З вітальним словом відкрила круглий стіл проректор з навчально-методичної роботи Каріна Немашкало, а модератором виступила д.е.н, проф. кафедри банківської справи і фінансових послуг Наталія Внукова

Круглий стіл складався з трьох етапів. У першій частині відбулась стенд-сесія, під час якої студенти спеціальності "Фінанси, банківська справа та страхування" презентували свої проекти цифрових фінансових послуг. 



У основній частині зустрічі учасники круглого столу мали можливість висловити свою оцінку та думку щодо студентських робіт та поспілкуватись на тему "Майбутнє банківської сфери". У дискусії у змішаному форматі офлайн+онлайн взяли участь та зробили свої доповіді: д.е.н, проф., завідувач кафедри кафедри банківської справи і фінансових послуг Олег Колодізєв, доцент кафедри банківської справи і фінансових послуг Олена Безродна, Президент Харківського банківського союзу Олена Жукова, секретар Харківського банківського союзу Ніна Гришина, начальник Харківського регіонального управління АТ “УКРСИББАНК” Микола Обод, заступник директора з роздрібного бізнесу "Східного макро-регіону" ПАТ "КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК" Руслан Зачепа, керівник напрямку трудових ресурсів  АТ КБ "ПриватБанк" Ігор Попов та інші.

У заключній частині було проведено інтерактивне анкетування, до якого долучились усі присутні та окреслили основні знання, вміння та особисті якості, якими має володіти працівник банку, а також сформували портрет сучасного банківського фахівця.




Також під час FinFest відбулись вебінари для студетів факультету фінансів і обліку та усіх бажаючих. Вероніка Остапенко, засновниця та CEO експертної групи "СОВА", розповіла про фінанси у період кризи, а Ольга Чепець, керівник українського офісу BooksTime, провела майстер-клас на тему "US Accounting introduction".

Дякуємо за участь хедлайнерам, спікерам та усім учасникам заходів, кількість яких перевищила 180 осіб, та вітаємо усіх причетних з Днем банківських працівників!


Інші публікації

Далі
« Prev Post
Назад
Next Post »