Як пройшли "Дні кар'єри" у лютому


Перший тиждень "Днів кар'єри" розпочався не лише майстер-класами для студентів університету. 8 лютого стартував двомісячний проект з прокачки soft skills Крон Лаб від компанії "Крон", далі компанія провела ще 3 вебінари на корисні для студентів теми. 9 та 11 лютого наші експерти: доктор економічних наук, професор кафедри банківської справи і фінансових послуг Наталія Внукова та кандидат економічних наук, доцент, завідувачка кафедри економіки підприємства та організації бізнесу Анастасія Панчук, провели свої вебінари для представників бізнесу, починаючих фахівців, студентів та усіх зацікавлених у нових знаннях.

12 лютого відбулась зустріч випускників факультету менеджменту і маркетингу "Персперктиви взаємодії випускників з університетом", під час якої, у тому числі, були обговорені можливості участі випускників в житті університету, як представників бізнесу та професіоналів.

Далі на студентів чекали ще два тижні, які були насичені майстер-класами, лекціями та вебінарами від реальних практиків з Харкова, Києва, Дніпра та Коблева. Дякуємо нашим партнерам: CFA Society Ukraine, EPAM, SoftServe, Reikartz Hotel Group, "Новий Стиль", DataArt, MBA TIME4U, ProCredit Bank, AIESEC, ZONE3000, IFS Ukraine, MobiDev.

Valletta Group Koblevo провели презентацію кар'єрних можливостей у мережі готелів, а студенти університету вже третій рік поспіль мають можливість на цій базі пройти практику або почати навчання за дуальною програмою. Понад 60 студентів пройшли попередню реєстрацію та зацікавились кар'єрою у цій сфері.

Спільно з нашим інформаційним партнером інтернет-порталом пошуку роботи "Робота в Харкові" був проведений майстер-клас на тему "Резюме-2021: як справити найкраще враження". Близько 100 студентів різних спеціальностей і курсів отримали або вдосконалили свої знання у складанні резюме. Пропонуємо прочитати конспект лекції у стилі скрайбінгу (кейс від студентів факультету інформаційних технологій під час виробничої практики зі спеціальності "Видавництво та поліграфія"): http://job.hneu.edu.ua/p/2021.html

Завершив "Дні кар'єри" 26 лютого декан Київської Бізнес Школи Михайло Крикунов з майстер-класом "Соціальний маркетинг".

Загалом "Дні кар'єри" зібрали близько 1400 слухачів онлайн та офлайн під час 23 майстер-класів та вебінарів, дали старт трьом спільним проектам з бізнесом.

Дізнатися більше про партнерів, подробиці заходів та знайти записи трансляцій можна у нашому телеграм-каналі: https://t.me/careerhneu

Інші публікації

Далі
« Prev Post
Назад
Next Post »