Онлайн-зустріч випускників факультету менеджменту і маркетингу


12 лютого відбулась онлайн-зустріч випускників факультету менеджменту і маркетингу. У спілкуванні на тему перспектив взаємодії з університетом прийняли участь випускники 2014 - 2020 років, які наразі займають посади від первинної ланки до керівника підприємства або організації.

Зі вступним словом виступив декан факультету менеджменту і маркетингу Володимир Вовк.

Учасники зустрічі мали змогу розповісти як складається їх кар'єрне сходження після закінчення навчання в ХНЕУ ім. С. Кузнеця, які переваги вони отримали від освіти, які компетентності стали пріоритетними, а також які недоліки їм стали помітні під час застосування теоретичних знань. Особливий та одностайний акцент було зроблено на важливість soft skills, емоційного інтелекту та практичних навичок, недостатність яких гостро відчувається в освіті.

Виступ колишніх студентів, а зараз вже професіоналів, та їх зауваження будуть корисними для вдосконалення навчального процесу та освітніх програм, а для теперішніх студентів і абітурієнтів є гарними настановами щодо навчання.

Також присутні взяли участь в інтерактивному анкетуванні з трьох блоків: професійне життя, якість освіти, зв'язок з університетом, та у створенні візуалізації хмари тегів щодо форматів взаємодії з університетом.

Дякуємо усім учасникам за активну позицію, небайдужість та бажання зворотнього зв'язку, що стане взаємно корисним у партнерстві alma mater зі своїми випускниками - представниками бізнесу. Зустрічі випускників інших факультетів - найближчим часом.

Захід проведено за ініціативи Лабораторії кар'єри, відділу забезпечення якості освіти та інноваційного розвиту і факультету менеджменту і маркетингу.








 

Інші публікації

Далі
« Prev Post
Назад
Next Post »