Зустріч з ІТ підприємцем Павлом Ободом

18 листопада 2020 року кафедрою економіки підприємства та менеджменту, за сприяння Лабораторії кар’єри ХНЕУ ім.С. Кузнеця, було організовано зустріч із успішним підприємцем Павлом Ободом, засновником ІТ компанії Sloboda Studio, засновником Growth Factory (консалтинг і освітній бізнес), співзасновником проєкту інвестування в комерційну нерухомість stepSHAREs, амбасадором Payoneer в Україні.

Під час зустрічі, студенти ОПП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» просили поділитись досвідом навчання в університеті, розповісти про особливості започаткування, організації та ведення бізнесу в Україні та закордоном. Гаранти освітніх програм та викладачі кафедри обговорили актуальність форм та методів навчання, компетентностей, що формуються в процесі викладання за освітньо-професійними програмами.

Час сплинув непомітно, учасники зустрічі були в захваті від різноманітності тем та невимушеної атмосфери, що трималась протягом всієї зустрічі. Кафедра уклала домовленість із паном Павлом про подальше співробітництво та запросила його бути членом журі на презентації бізнес-проєктів, що готують студенти.

Інші публікації

Далі
« Prev Post
Назад
Next Post »