Всесвітній день заощаджень з Укрсиббанком


Всесвітній день заощаджень
є соціально важливим проектом, що сприяє підвищенню рівня фінансової грамотності населення, формує навички заощадження та управління власними фінансами. Заощадження – це розумний метод управління своїми фінансами, який допомагає реалізовувати цілі та бажання. Європейська практика заощаджень – 10% від кожної заробленої суми – дозволяє у доволі швидкі строки створити «подушку безпеки», а зберігання заощаджень у банках прискорює зріст суми накопичень.
Історія розвитку Всесвітнього дня заощаджень розпочалась ще в 1924 році, нині його святкують понад 40 країн світу. В Україні ВДЗУ було запропоновано відзначати 31 жовтня.

В ХНЕУ ім. С. Кузнеця відбулась зустріч "Управління власними фінансами", присвячена святкуванню ВДЗУ, за організаційної підтримки Лабораторії кар'єри та Молодіжної організації МЕВ. Модератором зустрічі виступила доктор економічних наук, професор Наталія Внукова. Фахівець із залучення талантів Укрсиббанк BNP Paribas Group Євгенія Крулько розповіла студентам про роботу банку та провела ділову гру із управління власними фінансами, в ході якої учасники мали змогу дізнатись як поводитись з власним бюджетом, правильно розраховувати доходи і витрати та про важливість заощаджень.

Дякуємо усім учасникам! Запис зустрічі можна переглянути у телеграм-каналі Лабораторії кар'єри: https://t.me/careerhneu

Інші публікації

Далі
« Prev Post
Назад
Next Post »