День сталого розвитку: панельна дискусія "Корпоративна соціальна відповідальність"


6 грудня в ХНЕУ ім. С. Кузнеця в рамках Дня сталого розвитку відбулась панельна дискусія "Корпоративна соціальна відповідальність". Представники освіти та бізнесу зібрались з метою обговорення питань захисту довкілля, безпечного існування,відповідального споживання та толерантних відносин у суспільстві.

День сталого розвитку відкрив ректор ХНЕУ ім. С. Кузнеця Володимир Степанович Пономаренко та вручив представникам компаній-учасників і партнерам університету подяки за активну участь у спільних заходах протягом року.
Спікерами виступили Сергій Василик, доцент кафедри менеджменту і бізнесу ХНЕУ ім. С. Кузнеця, Михайло Теслевич, менеджер із логістики ABInbev Efes та Олександр Коломоєць, заступник керуючого магазином з контролю управління та людських ресурсів Auchan Retail Україна. Вони розповіли присутнім про загальні засади корпоративної соціальної відповідальності, як саме на практиці реалізуються цілі сталого розвитку, про досвід та проекти у компаніях, а після виступів відповіли на питання та взяли участь у обговоренні підсумків зустрічі.

Частиною Дня сталого розвитку стала зустріч зі студентами Харківського державного автотранспортного коледжу, які познайомились з програмами Erasmus+, прийняли участь у панельній дискусії, а також була проведена профорієнтаційна робота.

День сталого розвитку відбувся за ініціативою Лабораторії кар'єри та підтримки ППО ХНЕУ ім. С. Кузнеця. Учасники заходу - підприємці, представники компаній, організацій та проектів: Auchan Retail Україна, ABInbev Efes, "Сільпо", Nowy Styl Group, "Робота в Харкові", "Сніг на голову", Фонд "Відрождення", Канал "3Н" та інші.







Інші публікації

Далі
« Prev Post
Назад
Next Post »