День кар’єри ЄС в м. Харкові відбудеться 27 вересня в ХНЕУ ім. С. Кузнеця


Представництво Європейського Союзу в Україні запрошує студентську молодь, представників громадських організацій, бізнесу, державних службовців та активних молодих громадян взяти участь у Дні кар’єри ЄС, що відбудеться в м. Харкові у Харківському національному економічному університеті імені Семена Кузнеця 27 вересня 2019 року. День кар’єри ЄС проходить в рамках проекту «Інформаційна підтримка молодіжних Мереж ЄС в Україні».
Захід має на меті ознайомлення та поширення інформації про шляхи професійного зростання та кар’єрні можливості для молоді в контексті європейської інтеграції України.
В рамках Дня Кар’єри ЄС відбудеться Ярмарок вакансій, панельна дискусія про зміни на ринку праці, професійні тренінги.
Під час заходу гості зможуть дізнатися про європейські тренди в питаннях професійних компетентностей; про те, яким чином сучасні університети можуть задовольнити попит роботодавців у кваліфікованих кадрах; про можливості навчання та стажування. Крім того молодь отримає поради від професіоналів щодо працевлаштування, написання резюме, проходження співбесід, а також зможе провести консультації з представниками провідних роботодавців регіону.

Реєстрація для учасників: https://bit.ly/2MLkTQm
Реєстрація для компаній: https://bit.ly/2L3CUHx

Довідкова інформація: День кар’єри є ініціативою, що фінансується Представництвом Європейського Союзу та виконується Громадською організацією «Фундація «Відкрите суспільство». Додаткова інформація: http://euroquiz.org.ua.
 
Щодо ярмарку вакансій в рамках "Дня кар'єри ЄС" звертатися:
Відділ працевлаштування студентів та взаємодії з бізнес-структурами
тел. (057) 702-04-59

Інші публікації

Далі
« Prev Post
Назад
Next Post »