В ХНЕУ ім. С. Кузнеця відбувся XI Ярмарок вакансій


19 травня 2017 року в ХНЕУ ім. С. Кузнеця відбувся XI Ярмарок вакансій, який традиційно зібрав у себе провідні підприємства України та міжнародні компанії.

Організатором ярмарку вакансій виступає відділ працевлаштування студентів та взаємодії з бізнес-структурами за підтримки партнерів заходу: Харківського обласного центру зайнятості, інтернет-служби «Робота в Харкові», «NIX Solutions», «СІЛЬПО-ФУД», «Новий Стиль», «AppAve», «Стильна типографія "Зебра"», «INFUSE Media Ukraine».

Учасниками XI Ярмарку вакансій стали більш ніж 40 компаній, серед яких постійні учасники: «САН ІнБев Україна», «ПриватБанк», «EY», «Філіп Морріс Україна», «DataArt» та ін. Вперше учасниками ярмарків вакансій стали: «Видавнича група «АС», «Alter Systems», «Лопань ІТ-бухгалтерія», «Фактор-Друк», «УПЕК», «Фабрика «Варіант», «JTI», «ТД ИРБИС».

Також в рамках ХI Ярмарку вакансій відбулись заходи щодо пошуку роботи, успішного працевлаштування та професійного розвитку. Спікери провели майстер-класи та лекції, на яких дали практичні настанови та поділилися власним досвідом кар'єрного зростання.

На цьому ярмарку були представлені вакансії та місця стажування і практики у сферах банківській сфері, ІТ, консалтингу та аудиту, туристичному бізнесі, страхуванні, торгівлі, виробництві, медіа, маркетингу, видавництві та ін. З ними ознайомились близько 900 студентів з усіх факультетів, отримав можливість залишити своє резюме або встановити контакт для подальшого зв'язку з роботодавцями.

Присутні відзначили високий рівень організації та проведення заходу, його важливість і корисність у сприянні знаходженню робочих місць випускниками, стимулюванні професійного становлення молодих фахівців.

Інші публікації

Далі
« Prev Post
Назад
Next Post »