Лекція Директора по проектам BSC Europe AB InBev Хестер Ван Лінт по темі «Як побудувати успішну кар'єру в міжнародній компанії»


Сьогодні для студентів ХНЕУ ім. С. Кузнеця була проведена лекція Директора по проектам BSC Europe AB InBev Хестер Ван Лінт за темою «Як побудувати успішну кар'єру в міжнародній компанії».

Зі вступним словом до студентів звернувся проректор ХНЕУ ім. С. Кузнеця проф. Афанасьєв М.В., який зазначив важливість проведення такого роду заходів як для студентів, так і для сфери бізнесу.

Основні моменти, які були висвітлені в лекції: важливість комунікаційних навичок серед студентів і працівників, ставлення до роботи і теза про те, що успішна кар'єра можлива тільки тоді, коли корпоративна культура компанії відповідає вашим цінностям.

Робота і кар'єра у провідній міжнародній компанії зацікавила практично кожного студента. Тому, незважаючи на те, що Хестер Ван Лінт вела лекцію англійською мовою, слухачі активно брали участь і задавали хвилюючі їх питання. Живе спілкування з успішним Team leader, перспективи компанії і внутрішні традиції, про які розповіла Директор по проектам BSC Europe AB InBev, надихнули деяких студентів на продовження спілкування щодо практики і роботи у цій компанії.

Отже, понад 100 студентів скористалися можливістю перейняти досвід успішного представника найбільшої міжнародної компанії AB InBev. Захід проходив у рамках співпраці бізнесу і університету.




Інші публікації

Далі
« Prev Post
Назад
Next Post »