В ХНЕУ відбувся ярмарок вакансій

8 листопада 2013 року в Харківському національному економічному університеті відбувся традиційний Ярмарок вакансій. Організатор - відділ працевлаштування студентів ХНЕУ. Захід відбувся за підтримки Харківського міського та обласного центру зайнятості, регіональної інтернет-служби «Работа в Харькове», компанії Global Bilgi та кондитерської корпорації Roshen.

У цьогорічному Ярмарку вакансій кількість учасників збільшилась з 35 до 45 провідних підприємств та організацій Харкова та України. Це і великі компанії, які у своєму портфелі мають національні та міжнародні бренди, і невеличкі підприємства. Серед постійних учасників: Gameloft, NIX Solutions, 1C-Теллур, САН ИнБев, EY, ПриватБанк, Platinum Bank, Roshen, Філіп Морріс, Global Bilgi, Aegon Life Ukraine, Zone 3000, ТД Ирбис, вперше учасниками ярмарку стали Державні податкові інспекції різних районів міста Харкова, компанії DB Best Technologies, Sloboda studio, Вертикаль та інші.

На ярмарку роботодавці проводили презентації компаній, розповідали про свої вакансії, знайомились із студентами та випускниками університету, проводили їх тестування, презентували програми стажувань та молодіжні програми набору.

В свою чергу близько 1200 студентів ХНЕУ відвідали захід. Вони познайомились з представленими 350 вакансіями, вимогами до потенціальних посад, специфікою діяльності, умовами праці, соціальними гарантіями, історією підприємств та організацій, презентували власне резюме, записалися на співбесіду.

Работодавці-учасники ярмарку високо оцінили рівень організації та проведення заходу, відгуки студентів також були позитивними.

Ще фото 

Інші публікації

Далі
« Prev Post
Назад
Next Post »