Аудіовізуальна вечірка на "Ніч науки"


Під час проведення щорічного міського фестивалю знань та інновацій "Ніч науки", до якого 18 вересня традиційно з новими креативними ідеями долучився ХНЕУ ім. С. Кузнеця, відбувся перформанс за підтримки IT-компанії NIX. Вечірку для спілкування та нетворкінгу наповнили музичним та візуальним супроводом DJ Lenoczka та VJ Robozentsev. Більш ніж двісті студентів, абітурієнтів, викладачів, учасників "Ночі науки" та усіх охочих мали змогу насолодитись та надихнутись аудіовізуальним лазерним шоу, що проєціювалось на стіни лекційного корпусу університету, поінтерактувати з медіаінсталяцією на локації FabLab KHNUE та звичайно зробити яскраве фото із Аполоном у фотозоні NIX.

Перформанс відбувся за організаційної підтримки Лабораторії кар'єри ХНЕУ ім. С. Кузнеця, кафедри маркетингу та кафедри економіки підприємства та організації бізнесу. Дякуємо спонсору заходу - компанії NIX.

Аудіовізуальна вечірка під час "Ночі науки" розпочала Рік цифрових технологій і мистецтва в ХНЕУ ім С. Кузнеця, незабаром на вас чекає старт серії майстер-класів спільно з телекомунікаційною компанією lifecell та open talk "Цифровізація банківської сфери". Тож слідкуйте за анонсами: https://t.me/careerhneu

Інші публікації

Далі
« Prev Post
Назад
Next Post »