Зустріч з представниками UKRSIBBANK


27 серпня в ХНЕУ ім. С. Кузнеця відбулась ділова зустріч із представниками UKRSIBBANK - довгорічними партнерами університету. Начальник департаменту менеджменту персоналу Наталія Галунко, начальник департаменту роздрібних продажів Володимир Шевченко та начальник Харківського управління Микола Обод поспілкувались про напрями співпраці з університетом із проректором з наукової роботи та міжнародних зв'язків Володимиром Єрмаченком, а також представниками кафедри банківської справи і фінансових послуг та "Лабораторії кар'єри".

Були обговорені спільні проєкти, можливості дуальної освіти, стажування студентів та викладачів в міжнародній банківській установі, у тому числі в закордонних відділеннях, розвиток бренду роботодавця, участь банку в освітніх та україно-французьких заходах, у житті університету. Важливим аспектом було виділено проблеми та зміни на ринку праці та у банківський сфері, зумовлені в тому числі пандемією, швидкою цифровізацією бізнесу та освіти. Д.е.н., проф. кафедри банківської справи і фінансових послуг Наталія Внукова розповіла про актуальні дослідження, які були зроблені останнім часом в ході співпраці з партнерами у банківській сфері та з перебудовами і трендами у взаєминах "бізнес-освіта". У підсумках зустрічі укладено угоду про взаємодію та співпрацю між ХНЕУ ім. С. Кузнеця та UKRSIBBANK, яка закріплює наміри та формати подальшого партнерства.

Також під час знайомства з локаціями ХНЕУ ім. С. Кузнеця представникам UKRSIBBANK проведено міні-екскурсію Новим корпусом університету, до "Коворкінг центру" та FabLab.

Фотозвіт: https://photos.app.goo.gl/NEN1eWRGsfz4igkQ8







Інші публікації

Далі
« Prev Post
Назад
Next Post »