Зустріч випускників факультету інформаційних технологій


17 червня 2021 року у режимі онлайн відбулась зустріч випускників факультету інформаційних технологій на тему "Перспективи взаємодії випускників з університетом". Учасників привітав декан факультету Григорій Коц, який розповів про життя факультету зараз, які зміни відбулись за останні роки на кафедрах і в освітніх програмах. Модератором зустрічі виступила Олена Плоха, яка є доцентоцентом кафедри інформаційних систем, а також координатором навчальних програм IT-компанії ЕРАМ за напрямками Тестування та Бізнес аналіз.

У невимушеній розмові взяли участь випускники факультету різних років, які розповіли про свій кар'єрний шлях. Вони займають позиції провідних фахівців в IT-компаніях, є засновниками власного бізнесу та фрілансерами. Також з представниками кафедр були обговорені активності у яких беруть участь фахівці, яких підготував факультет, та можливі майбутні спільні проекти.

Наприкінці заходу, усі учасники долучились до інтерактивного анкетування щодо взаємодії з університетом та до обговорення його результатів.

Дякуємо усім присутнім! Зустріч організовано спільними зусиллями факультету ІТ, Лабораторії кар'єри та відділу оцінки якості освіти та інноваційного розвитку.

Результати анкетування: 







Інші публікації

Далі
« Prev Post
Назад
Next Post »