Аналітика сторінки ХНЕУ ім. С. Кузнеця в LinkedIn


LinkedIn - соціальна мережа для ділових зв'язків. Тут можна знайти роботу, співробітника, групи по галузевим інтересам і масштаб у неї всесвітній - більше 175 мільйонів користувачів, більш ніж в 200 країнах світах.

Cторінка ХНЕУ ім. С. Кузнеця в LinkedIn налічує понад 6000 фоловерів, переважна більшість з яких є студентами і випускниками університету. Спираючись на це, завдяки аналітичним інструментам мережі, можна зробити висновки де і ким працюють наші випускники.

У статистиці посадових рівней домінують фахівці (39,58%) та провідні фахівці (33,65%). Це зумовлено молодим віком користувачів соцмережі, більшість з яких почали кар'єрний шлях студентами останніх курсів або одразу після закінчення університету, що не гарантує керівні посади миттєво, але дає перспективи у майбутньому. Керівниками є 7,98%, а директорами - 7,96%.

Статистика розміру компаній показує, що фахівці, які отримали освіту в ХНЕУ ім. С. Кузнеця, рівномірно затребувані як у малому та середньому бізнесі, так і у великих корпораціях.

Аналізуючи галузі та посадові обов'язки, треба зазначити, що в Україні LinkedIn популярна в IT-сфері та серед підприємців (2,99% випускників мають власну справу), які стежать за новими засобами просування і спілкування в діловому середовищі, а як раз фахівців з інформаційних технологій та комп'ютерних наук в університеті готує факультет економічної інформатики. Тому інформаційні технології та програмне забезпечення лідирують, складаючи 31,29%, далі йдуть маркетинг і реклама (5,4%) та інтернет-технології (4,14%).

Розробкою займаються 18,12%, розвитком бізнесу - 12,21%, продажами - 7,67%.

Сторінка ХНЕУ ім. С. Кузнеця в LinkedIn: https://www.linkedin.com/school/kharkiv-national-university-of-economics

Інші публікації

Далі
« Prev Post
Назад
Next Post »