#ярмароквакансійонлайн



«Новий Стиль» - лідер у виробництві офісних крісел і стільців в СНД і Східній Європі. Наші меблі вибирають споживачі в 20 країнах світу. Завдяки зусиллям 2500 співробітників, що працюють на виробництві загальною площею 100 000 кв.м., компанія випускає більше 4 000 000 крісел і стільців щорічно.
Актуальні вакансії: фахівець з реклами


SoftServe — найбільша глобальна ІТ-компанія з українським корінням, яка входить в топ-3 ІТ-компаній України. Заснований у Львові у 1993 році, сьогодні SoftServe має понад 40 локацій у 12 країнах. Розробницькі центри компанії розташовані у Львові, Києві, Дніпрі, Харкові, Рівному, Івано-Франківську, Чернівцях, Софії (Болгарія), Вроцлаві, Глівіце та Білостоку (Польща). Низка бізнес-представництв знаходиться у США та країнах Західної Європи.
Клієнтами SoftServe є такі компанії як IBM, Cisco, Panasonic, Cloudera, Henry Schein, SolarWinds, Spillman Technologies та ін.
Усі вакансії по Харкову є тут - https://career.softserveinc.com/en-us/vacancies/country-1/city-13
Інформація про інтернатуру та навчальні можливості в IT Academy - https://career.softserveinc.com/uk-ua/learning-and-certification


Sigma Software University – це освітня платформа, створена компанією Sigma Software, для обміну знаннями та розвитку ІТ спільноти в Україні.
Поєднуючи 18-річний досвід компанії в різних галузях та сильну команду експертів-практиків, ми допомагаємо професійно зростати та опановувати нові напрямки як початківцям, так і досвідченим фахівцям та сприяємо формуванню інноваційного ІТ community країни.
Актуальні вакансії:
https://career.sigma.software/what-we-offer/vacancies/?seniority=interns



ZONE3000 – IT-компанія безмежних можливостей в світі технологій. З 1999 року ми будували ZONE3000: шукали «своїх» людей, і сьогодні нас вже більше ніж 1600 професіоналів у 6 офісах: у Харкові, Дніпрі та у Львові. Ми в ZONE3000 відкриті для всіх, хто прагне зростати разом з професіоналами, бажає втілювати у життя конкурентні продукти та нестандартні рішення, пробувати себе у нових проектах та отримувати гідну оцінку. Ми входимо у ТОП-10 найбільших ІТ-компаній України за рейтингом DOU, але націлені злетіти ще вище. Ми чекаємо вас в нашій зоні відкритих можливостей. Приєднуйтесь!
Актуальні вакансії: https://zone3000.net/

Креді Агріколь Банк – це сучасний універсальний банк та найстарший іноземний банк в Україні. Власником банку є одна з найбільших фінансових груп світу – Credit Agricole (Франція).
Креді Агріколь Банк працює на фінансовому ринку України з 1993 року та пропонує повний спектр банківських послуг корпоративним клієнтам та фізичним особам, включаючи преміум-клієнтів.
Згідно з класифікацією Національного банку України, Креді Агріколь Банк належить до групи найбільших банків і займає 9 місце за обсягом активів серед банків України.
Регіональна мережа банку охоплює всі області України і налічує 150 відділень. Власна банкоматна мережа Креді Агріколь Банку налічує понад 300 банкоматів.
Актуальні вакансії: https://credit-agricole.ua/o-banke/karyera/vakansii


У чому секрет успіху «Сільпо»? У широкому асортименті товарів, їхній якості й свіжості, в інноваційності та креативності мережі. Але найбільша наша цінність – це люди. Вони – приязні й уважні, віддані та наполегливі, завдяки їм ваші покупки в «Сільпо» надзвичайно приємні. Ми дбаємо, щоб наші співробітники почувалися на роботі впевнено й комфортно, тому щороку проводимо внутрішнє опитування, за результатами якого впроваджуємо зміни.
Актуальні вакансії: https://silpo.ua/work

Reikartz - Готельно-ресторанний бізнес
Актуальні вакансії: https://reikartz.com/uk/reikartz-job/vacancies/

Роздрібна торгівля через мережу гіпермаркетів, супермаркетів, магазинів біля дому, інтернет-магазин Auchan.ua
Актуальні вакансії: https://brand.auchan.ua/ru/editorial/for-interns

Предметом діяльності VIP FLY є: діяльність туристичних агентств, надання  послуг бронювання та пов'язана з цим діяльність, діяльність інформаційних агентств; діяльність страхових агентів і брокерів та інше.
Актуальні вакансії: https://www.work.ua/jobs/4011912/

 

AB InBev Efes є одним із лідерів українського пивоварного ринку та спільним підприємством найбільшої у світі пивоварної компанії Anheuser-Busch InBev, а також найбільшої пивоварної компанії Туреччини Anadolu Efes.
На території України компанія має 3 броварні: в Чернігові, Миколаєві та Харкові.
Актуальні вакансії: https://abinbevefes.com.ua/chomu-my/


MobiDev - Оффшорная / аутсорс разработка (продуктовая разработка под заказ, мы несем ответственность за поставку)
США / Украина
3 центра разработки в Украине
Разработка продуктов разной сложности (Web / Mobile / Design / QA)
Опыт в применении решений, создающих дополнительную ценность (AR / IoT / DS / ML)
10 лет опыта
400+ реализованных продуктов
300+ инженеров
Лучшее агентство на Upwork с 2016 года
Актуальні вакансії: https://mobidev.com.ua/vacancies


Філіп Морріс Україна (ФМУ) є лідером українського тютюнового ринку та одним з найбільших платників податків до державного та місцевих бюджетів.
Компанію було визнано Кращим роботодавцем в Україні (Top Employer Ukraine) та Кращим роботодавцем у Європі (Top Employer Europe) у 2020 році за оцінкою Міжнародного інституту кращих роботодавців  (International Top Employers Institute).
У 2016 році ФМУ представила на українському ринку IQOS, інноваційний продукт на основі технології HeatControl™.
ФМУ також управляє філіями ФМІ у Вірменії, Грузії та Молдові.
Актуальні вакансії: https://www.pmi.com/careers/explore-our-job-opportunities?title=&locations=Ukraine


Команда NIX була створена ще на початку історії українського ІТ. Люди, які її створили були піонерами ІТ-руху в Україні. Iсторія NIX налічує 25 років, а команда зараз складається з більш ніж 2000 досвідчених софтверних інженерів і взагалі дуже класних людей.
У  команди є свої традиції: працювати над просто космічними проектами, відвідувати провідні конференції світу, передавати досвід на лекціях і воркшопах у харківських вишах, проводити публічні NIX Multi Conf, влаштовувати найгучніші вечірки в місті — і допомагати студентам здійснювати їхню мрію про роботу в IT.
Актуальні вакансії: https://www.nixsolutions.com/ru/study-center/courses/


Global Rise Group є технологічною компанією, з корпоративним інститутом по навчанню співробітників і надає послуги на ринку електронної комерції, технологій. Має чітке уявлення про світові тенденції, діджіталізаціі і їх вплив на основні галузі економіки; розуміє практично, як технології стрімко проникають в повсякденність, стаючи більш інтегрованими і взаємопов'язаними. Компанія орієнтується на які новації варто звертати увагу і вивчати особливості їх функціонування на перспективу, а які технології потрібно впроваджувати вже зараз, щоб трансформувати свої підходи до ведення бізнесу і таким чином підвищувати його ефективність.


Grid Dynamics is a public (NASDAQ traded) service company specializing in cloud solutions. Our customers are mainly USA companies from Fortune500. We have offices in USA, Western & Eastern Europe
Актуальні вакансії: https://jobs.dou.ua/companies/grid-dynamics/vacancies/ 
а також https://www.griddynamics.com/careers/discover-openings?location=Kharkiv,%20Ukraine&group=delivery_and_engineering

Компания «Крон» основана в 2002 году и является национальным оператором инструментов, автотоваров и крепежа. «Крон» эксклюзивно сотрудничает и представляет интересы таких компаний и торговых марок как «АВРОРА», «СИЛА», «WTE», «АТЭК» и «АPRO».
Актуальні вакансії: https://www.instagram.com/kron.kh.ua/?igshid=kdvv7nmfy4cn


Інші публікації

Далі
« Prev Post
Назад
Next Post »