Розпочались Дні кар'єри


18 березня відбулось відкриття Днів Кар‘єри. Двотижневий марафон лекцій та майстер-класів відкрив ректор ХНЕУ ім. С. Кузнеця - Володимир Степанович Пономаренко. Потім своє вступне слово сказали учасники Днів кар'єри: Ірина Ільєнко - бізнес-психолог і HDR компанії ECSE, Максим Бабіч - СЕО компанії SPDLOAD, а також засновник та голова правління Українського Фешен Кластера Андрій Дьогтєв.

Після цього студенти взяли участь у лекціях обраного ними спікера. Частина залишилась з Іриною Ільєнко і прослухала лекцію «Зона комфорту студента: як вийти із неї та реалізувати свій потенціал», де поспілкувалися про те, що таке зона комфорту, чому студент частіше за все не хоче її покидати, як ставити перед собою конкретні цілі та досягати їх, а також пройшли тест на толерантність до невизначеності. Одночасно з цим Максим Бабіч проводив лекцію на тему «Scrum», де пояснив, що це - метод комунікації проджект менеджменту, як менеджеру спілкуватися з командою та клієнтами, як розвиватися у цій сфері та які компетенції треба мати, щоб буди успішним проджект менеджером.

А тим часом Дні Кар‘єри тривають, попереду ще два тижні нових спікерів та цікавих виступів, запрошуємо усіх бажаючих та зацікавлених. Зі списком компаній і актуальним розкладом заходів можна ознайомитись на сайті організатору - відділу працевлаштування студентів та взаємодії з бізнес-структурами: http://job.hneu.edu.ua/2019/03/career-day.html

Фотозвіт: https://photos.app.goo.gl/V4us6L7AkcbHXVMn7

Інші публікації

Далі
« Prev Post
Назад
Next Post »