Знайомство студентів факультету ЕП з компанією Nestle



26 листопада 2018 року студенти 2 курсу освітньої програми «Економіка підприємства» під керівництвом доцентів кафедри економіки підприємства та менеджменту Ляліної Наталії Сергіївни та Матвієнко-Біляєвої Галини Леонідівни в рамках вивчення дисципліни «Економіка підприємства» відвідали одну з найбільших відомих у світі компаній з виробництва продуктів харчування та напоїв – Nestlé, а саме Фабрику «Мівіна».

Студентам розповіли історію заснування та розвиток компанії, сучасні реалії та перспективи подальшого її розвитку, а також вони мали можливість особисто ознайомитися з процесом виготовлення локшини швидкого приготування, зокрема: підготовкою тіста, розкочуванням та нарізкою, варінням, формуванням, жаркою, сушкою, охолодженням та упаковкою. Після чого представники компанії розповіли про основні бренди, асортимент продукції, географію її поставок, взаємозв’язок з конкурентами та постачальниками, корпоративну культуру, методи мотивації персоналу, можливості побудови ділової кар‘єри. Привернула увагу висока культура безпеки праці на підприємстві.

Інші публікації

Далі
« Prev Post
Назад
Next Post »