Лекція «Мобільний маркетинг: розвиток галузі і її специфіка» від "Tapmedia"


15 листопада університет відвідала компанія Tapmedia з власної презентацією і лекцією «Мобільний маркетинг: розвиток галузі і її специфіка».
Якщо коротко, Tapmedia - компанія-посередник між власником контенту і рекламодавцем, вона допомагає іншим компаніям залучити нову аудиторію, підвищити охоплення.
Дмитро, керівник проектів компанії, в ході лекції розповів історію розвитку інтернет реклами, пояснив що таке мобільний маркетинг, як достукатися до користувача і зробити рекламу привабливою для брендів.
В кінці презентації присутніх чекало практичне завдання: студенти розділилися на команди, і їх завданням було придумати ефективні варіанти впровадження реклами відомих мобільних додатків, такі як Uber, Minecraft, OLX, Aliexpress, Candy Crush Saga.


Але найголовніша новина: компанія шукає нових людей в свою команду! Тому якщо ти знаєш англійську, вважаєш себе цікавим, ідейним, товариським, то компанія Tapmedia готова прийняти тебе в свій колектив на посаду affiliate manager або accountant manager і відкрита до людей без досвіду.
Не прогав таку круту можливість: заходь на сайт Tapmedia, заповнюй анкету та відправляй своє CV або звертайся за більш детальною інформацією: http://job.hneu.edu.ua/contactsМоже саме ти найближчим часом зможеш гордо сказати: «Я працюю в Tapmedia».

Інші публікації

Далі
« Prev Post
Назад
Next Post »