"День корпорації". Nowy Styl Group


18 жовтня у ХНЕУ ім. С. Кузнеця відбувся "День корпорацій" - заходи спрямовані на знайомство студентів з підприємствами України, популяризації бренду роботодавця та залучення до компаній майбутніх молодих спеціалістів.

Перший "День корпорацій" відкрила компанія Nowy Styl Group - багаторічний партнер ХНЕУ ім. С. Кузнеця та один з провідних роботодавців для випускників університету багатьох спеціальностей.

Впродовж заходу студенти мали можливість познайомитись з історією компанії, продукцією, особисто поспілкуватись з її представниками, прослухати низку майстер-класів від фахівців підприємства, а також взяти участь у захоплюючих конкурсах, квесті, вікторині, розіграші призів та отримати пам'ятні сувеніри.

Дякуємо АТ "Новий Стиль" за співпрацю та сподіваємось на продуктивність спільних проектів.

"День корпорації" є частиною проекту відділу працевлаштування студентів та взаємодії з бізнес-структурами - "Підприємництво VS Кар'єра у корпорації", метою якого є поглиблення взаємодії бізнесу та освіти, знайомство студентів з вітчизняними та міжнародними компаніями та їхніми брендами, а також допомога студентам самовизначитись у професійному та психологічному напрямах. За подіями та анонсами проектів можна слідкувати на сторінках:
http://job.hneu.edu.ua
https://www.facebook.com/depvps.hneu
https://www.instagram.com/careerhneu

 

Інші публікації

Далі
« Prev Post
Назад
Next Post »