Круглий стіл "Студент-клієнт, студент-співробітник"


14 грудня 2017 року у ХНЕУ ім. С. Кузнеця за ініціативи відділу працевлаштування студентів та взаємодії з бізнес-структурами та кафедри банківської справи відбулась зустріч у форматі круглого столу з представниками банків на тему "Студент-клієнт, студент-співробітник ".

У заході прийняли участь фахівці HR, менеджери та керівники відділень АТ "Ощадбанк", ПАТ КБ "ПриватБанк", ПАТ "УкрСиббанк" BNP Paribas Group, представники адміністрації та професорсько-викладацького складу університету, а також студенти фінансового факультету різних курсів.

У ході тристороннього діалогу вдалось підняти та обговорити питання:
  • працевлаштування та специфіка ринку праці у банківській сфері;
  • компетентності, якими має володіти молодий фахівець - випускник університету;
  • можливі форми стажувань і проходження практики;
  • недоліки у навчальних програмах і можливості суміщення навчання та роботи.
Студенти мали можливість задати хвилюючі питання випускникам ХНЕУ ім. С. Кузнеця минулих років, які успішно побудували кар'єру у банківській сфері та могли дати відповіді з точки зору реальних практиків.

Також представники банків презентували свої інноваційні продукти, які полегшують користування банківськими послугами своїм клієнтам і можуть стати в нагоді у студентському житті, а деякі з них розроблені та впроваджуються саме для навчальних закладів.

У підсумках круглого столу учасники зійшлись на думці, що сторонам потрібна подальша взаємодія у напрямку поглиблення участі організацій у навчальному процесі, як з точки зору досвіду та практичних знань, так і з точки зору майбутніх роботодавців.






Інші публікації

Далі
« Prev Post
Назад
Next Post »