Відбувся XII Ярмарок вакансій у ХНЕУ ім. С. Кузнеця

16 листопада 2017 року в ХНЕУ ім. С. Кузнеця відбувся XII Ярмарок вакансій, який традиційно зібрав у себе провідні підприємства України та міжнародні компанії.


Організатором ярмарку вакансій виступає відділ працевлаштування студентів та взаємодії з бізнес-структурами за підтримки партнерів заходу: Харківського обласного центру зайнятості, інтернет-служби «Робота в Харкові», «NIX Solutions», «СІЛЬПО-ФУД», «Новий Стиль», «Tapmedia», «Стильна типографія "Зебра"», «INFUSE Media Ukraine», «INKSYSTEM», «Program-Ace», «Global Bilgi», «Dealist», «Механічний-Цех».

Учасниками XII Ярмарку вакансій стали 43 компанії, серед яких постійні учасники: «САН ІнБев Україна», «ПриватБанк», «Філіп Морріс Україна», «DataArt», «EPAM», «УкрСиббанк» та ін. Вперше учасниками ярмарків вакансій стали: «Quantum», «Basket», «Малинівський склозавод», «Альянс», «Механічний-Цех», «Большая База Строительных материалов», «Глобус», «TestovGroup», «Стройаудит».


Також в рамках ХII Ярмарку вакансій відбулись заходи на теми пошуку роботи, успішного працевлаштування та професійного розвитку від представників компаній-учасників «Global Bilgi», «JTI», «Nestle», «FreshLine». Спікери провели майстер-класи, на яких дали практичні настанови та поділилися власним досвідом кар'єрного зростання.

На цьому ярмарку були представлені близько 150 вакансій та місця стажування і практики у сфері ІТ, консалтингу та аудиту, туристичному бізнесі, страхуванні, торгівлі, виробництві, маркетингу, видавництві, банківській сфері та ін. З ними ознайомились понад 1000 студентів з усіх факультетів та отримали можливість залишити своє резюме або встановити контакт для подальшого зв'язку з роботодавцями.


Інші публікації

Далі
« Prev Post
Назад
Next Post »