Міжнародний бізнес-форум ефективних управлінських рішень «KBD – Kuznets Business Day»

28 квітня 2017 року в Харківському національному економічному університеті імені Семена Кузнеця відбувся Міжнародний бізнес-форум ефективних управлінських рішень «KBD – Kuznets Business Day».

Захід відвідали представники освіти, українських та французьких ділових кіл та біля 70 студентів і 90 школярів з різних закладів Харкова, у тому числі з Харківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 109 Харківської міської ради, яка спрямована на поглиблене вивчення учнями французької мови.

Під час форуму школярі та студенти були задіяні у відкритій лекції від представників французьких ділових кіл, а саме, аташе з питань наукового та університетського співробітництва Посольства Франції Сільвена Ріголе та директора Французького інституту в Харкові «Альянс Франсез» Тімоте де Майара. Також, французькі гості мали змогу поспілкуватися у неформальній обстановці як зі студентами і школярами, так і з представниками українського бізнесу та освіти, і, таким чином, зміцнити франко-український зв'язок, обговорити питання, які давно турбували наших освітян та роботодавців.

Основною темою круглого столу цього року, як і форуму KBD в цілому, було обрано глобальні зміни в освіті, тренди у професіях та роль бізнесу в них. Отже, круглий стіл між освітянами та роботодавцями був спрямований на акцентування важливості навчання у вишах з урахуванням вимог сучасного бізнесу та роботодавців і зміцнення існуючого зв'язку між потребами роботодавців, компетентностями студентів і організацією цих знань університетом.

Крім того, у рамках форуму KBD, школярі прийняли участь у різних інтерактивних тренінгах, які були орієнтовані на поглиблення знань про економіку, розкриття свого потенціалу, а студенти на знайомство з ІТ-професіями на лекції від фахівців NIX Solutions і потенціалом агробізнесу на тренінгу від засновника медіа-групи "Дозори" Ростислава Касьяненко.

Фото: https://goo.gl/photos/3GDThGo9H6VGDD3d9






Інші публікації

Далі
« Prev Post
Назад
Next Post »