Студенти факультету економічної інформатики відвідали з екскурсією "Хлібзавод "Салтівський"


2 лютого 2016 року студенти 3 курсу, групи 6.04.04.14.01 факультету економічної інформатики відвідали ТОВ «Хлібзавод «Салтівський» з метою ознайомлення з бізнес-процесами виробництва. Захід було проведено відділом працевлаштування студентів та взаємодії з бізнес-структурами спільно з кафедрою економічної кібернетики в рамках навчального тренінгу для студентів напряму підготовки «Економічна кібернетика» під керівництвом к.е.н., доц. Чаговець Л.О., к.е.н., доц. Панасенко О.В.

ТОВ «Хлібзавод «Салтівський» займає значну позицію на ринку виробництва хлібобулочної продукції та є її постачальником у м. Харків та Харківську область. Компанія виготовляє широкий асортимент продукції з житньої та пшеничної муки, зокрема, хліб, булочні вироби, слойно-дріжджові вироби, здобні вироби, пряники, печиво, кекси, торти, сухарні вироби, короваї, пироги.

Студенти дізнались про історичний розвиток заводу, ознайомились з технологією виробництва та роботою підрозділів підприємства. Особливу увагу було приділено економічним чинникам впливу на оцінку якості продукції та технологічним особливостям виробництва.






Інші публікації

Далі
« Prev Post
Назад
Next Post »