В ХНЕУ ім. С. Кузнеця відбулась презентація компанії F&BI

9 грудня 2015 р. відділ працевлаштування студентів та взаємодії з бізнес-структурами організував для студентів Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця презентацію компанії Financial & Business Intelligence (F&BI). Фінансовий директор компанії Борис Євдокимов розповів про проект F&BI powered by Sageworks та про вакансії на проекті, відповів на цікавлячі питання.
На презентації були присутні проректор з науково-педагогічної роботи, професор Афанасьєв М. В., завідувач кафедри управління фінансовими послугами Внукова Н. М., завідувач кафедри фінансів, професор Журавльова І. В., замісники декана факультету міжнародних економічних відносин доцент Серпухов М. Ю., доцент Вовк В. А. та студенти факультетів консалтингу та міжнародного бізнесу, міжнародних економічних відносин, фінансового факультету.
В ході зустрічі були обговорені можливості участі студентів університету у проекті F&BI powered by Sageworks, використання програмного продукту в навчальному процесі, а також організація вебінару з представниками американської компанії Sageworks.

Інші публікації

Далі
« Prev Post
Назад
Next Post »