День 1С:Кар'єри

Бачиш своє майбутнє в IT? День 1С: Кар'єри - це відмінна можливість стати частиною великого IT-спільноти: більше 1000 вакансій, стажувань і практик 200 провідних партнерів 1С, інформація про індустрію, перспективи роботи в ній і інші цікаві заходи.
Робота програміста 1С цікава і добре оплачується. За статистикою Superjob.ru, 45% всіх вакансій розробників ПЗ - програмісти 1С. З чого почати? Приходь на День 1С: Кар'єри!
День 1С: Кар'єри в м.Харкові відбудеться:
16 листопада (субота) в ХНЕУ, актовий зал. Початок о 10:00.

У програмі:
  • Інформація про IT- індустрії та 1С : Ви дізнаєтеся, чому добре бути IT -спеціалістом і що чекає цю галузь в майбутньому , як високі технології працюють на бізнес , і чому більше 1 000 000 компаній працюють з програмами «1С : Підприємство».
  • Вакансії , стажування , виробничі та переддипломні практики провідних партнерів 1С.
  • Спілкування з керівниками та провідними фахівцями компаній- учасників.
  • Виступи компаній- учасників Дня 1С: Кар'єри : що таке робота в сфері автоматизації управління та обліку, спеціальні програми для молодих фахівців , можливості кар'єрного росту , історія компаній та інша інформація.
  • Презентація новітньої версії платформи 1С : Підприємство 8.3 .
  • Майстер - клас з розробки мобільного застосування на платформі 1С : Підприємство 8.3 .
  • Після майстер- класу ви можете отримати матеріали і доопрацювати це додаток самостійно.
  • Безкоштовне тестування 1С: Професіонал - перша ступінь сертифікації успішного фахівця з 1С: Підприємству . Ті , хто успішно складе тестування , можуть оформити офіційний сертифікат 1С. Пройти тестування можна тільки за наявності паспорта та чинного студентського квитка. Вартість оформлення сертифіката в разі успішної здачі - 15 грн.
  • Інформація про старт щорічних студентських конкурсів та олімпіад , які проводять 1С та партнери. Як отримати до 140 000 рублів за свій диплом , з'їздити в Париж або до Італії - дізнайтеся на Дні 1С: Кар'єри .
Реєстрація.
Контакти
Центральний оргкомітет - фірма «1С»:
Тихомирова Поліна
student@1c.ru
+7 (495) 688-89-38
Регіональний організатор «Дня 1С: Кар'єри» в м. Харків - фірма «1С-Телур» (група компаній «1С-Рарус»):
student@tellur.com.ua
+38 (057) 766-26-86

Інші публікації

Далі
« Prev Post
Назад
Next Post »