В ХНЕУ відбувся ярмарок вакансій


  
В ХНЕУ відбувся ярмарок вакансій

17 травня 2013 року в Харківському національному економічному університеті відбувся традиційний Ярмарок вакансій. Організатор - відділ працевлаштування студентів ХНЕУ. Захід відбувся за підтримки Харківського міського центру зайнятості, регіональної інтернет-служби «Работа в Харькове» та компанії Global Bilgi

У цьогорічному Ярмарку вакансій взяли участь 37 провідних підприємств та організацій Харкова та України. Це і великі компанії, які у своєму портфелі мають національні та міжнародні бренди, і невеличкі підприємства. Серед учасників: Gameloft, NIX Solutions, 1C-Теллур, САН ИнБев, ПроКредит Банк, Укрсоцбанк, ПриватБанк, Platinum Bank, вперше учасниками ярмарку стали компанії Roshen, Філіп Морріс, Бритіш Американ Тобакко, Global Bilgi, Мереф’янська скляна компанія, AEGON та інші.

На ярмарку роботодавці проводили презентації компаній, розповідали про свої вакансії, знайомились із студентами та випускниками університету, проводили їх тестування, презентували програми стажувань та молодіжні програми набору.

В свою чергу близько 1200 студентів ХНЕУ відвідали захід. Вони познайомились з представленими вакансіями та вимогами до потенціальної посади, специфікою діяльності, умовами праці, соціальними гарантіями, історією підприємств та організацій, презентували власне резюме, записалися на співбесіду. Вже традиційно на Ярмарку вакансій студенти та всі охочі прослухали освітні лекції з питань працевлаштування, ринку праці та інших актуальних тем.

Інші публікації

Далі
« Prev Post
Назад
Next Post »