Відбувся національний проект «Форум Кар'єри»




19 квітня 2013 в ДК Київського району пройшов національний проект «Форум Кар'єри» у місті Харкові. «Форум Кар'єри» - це одноденний захід, націлений на сприяння провідним компаніям у підборі молодих, перспективних і кваліфікованих кадрів.

У рамках заходу були представлені презентації провідних компаній та можливостей працевлаштування для студентів, освітлювання спеціальних можливостей працевлаштування студентів за кордоном, навчальні тренінги, бізнес-кейси, майстер-класи та ярмарок вакансій.

Харківський національний економічний університет виступив співорганізатором заходу, спільно з міжнародною молодіжною організацією AIESEC та молодіжною організацією Enactus, і презентував спільні франко-українські та австро-українську програми підготовки магістрів.
У Форумі взяло участь близько 600 осіб, переважно студенти 4-5 курсів, молоді фахівці. Студенти ХНЕУ виявилися найактивнішими учасниками Форуму (всього понад 300 осіб відвідало захід), також студенти виділилися як конкурентоспроможні фахівці при відборі на майстер-класи від провідних компаній за умовою знання мови та лідерських якостей (6 осіб з 16 відібраних - представники ХНЕУ).


Презентація франко-українських та австро-української програм підготовки магістрів
. Викл. кафедри туризму Мороз Наталія Олександрівна, викл. кафедри інформаційних систем Свердло Тамара Олексіївна, викл. кафедри менеджменту і бізнесу Беседовська Тетяна Борисівна

Викладач кафедри інформаційних систем Свердло Тамара Олексіївна розповідає про спільну франко-українську програму підготовки магістрів
 

 Спілкування з учасниками ярмарку вакансій (студентами різних ВНЗ) 

Доцент кафедри менеджменту і бізнесу Василик Сергій Костянтинович розповідає про спільну австро-українську програму підготовки магістрів


Харківський національний економічний університет – співорганізатор проекту «Форум Кар’єри» (відділ працевлаштування студентів та відповідальні за презентацію франко-українських та австро-української програм підготовки магістрів) 

Інші публікації

Далі
« Prev Post
Назад
Next Post »