OTP Bank запрошує студентів на практику

OTP Bank запрошує студентів вищих навчальних закладів України на практику. Метою практики є розвиток професійних знань і навичок та набуття досвідченості в фінансовій сфері найкращих випускників вищих навчальних закладів для формування резерву потенційних майбутніх співробітників нашої Компанії.
Ми проводимо відбір найталановитіших, найзавзятіших, сповнених енергії, ідей та ентузіазму студентів для проходження практики!
Протягом періоду практики Ви зможете навчатися та розвивати як професійні, так і особисті якості в одному із обраних Вами підрозділів.
Ви матимете можливість виконувати завдання в умовах реального бізнесу, братимете участь у нових проектах Компанії, матимете змогу спілкуватися і обмінюватися досвідом з фахівцями нашого Банку!
Шановні майбутні фахівці!
Багато хто з вас уже замислюється про майбутнє місце роботи, де можна було б найбільш ефективно застосувати отримані за роки навчання знання, здобути високу кваліфікацію та професійну майстерність. Саме до вас - молодих, перспективних, креативних і амбіційних, звертається OTP Bank з пропозицією про співпрацю.
Наш банк входить в десятку провідних фінансових інститутів України, має стійку репутацію справжньої інноваційної структури, що постійно нарощує обсяги бізнесу, пропонує споживачеві продукти найвищої якості. Досягти таких результатів ми змогли завдяки впровадженню новітніх європейських технологій обслуговування клієнтів, суттєвому вдосконаленню внутрішніх банківських операційних процесів, а головне – нашій команді професіоналів-однодумців, об’єднаних спільною метою і орієнтованих на успіх. Гравцями цієї команди можете стати і ви!

OTP Bank – універсальний банк, який дає чудові перспективи молодим спеціалістам. Деякі з наших колег поєднують працю і навчання, набуваючи першого досвіду роботи на асистентських посадах.

Отже, OTP Bank надає вам можливість:
  • за підтримки наших висококваліфікованих спеціалістів зробити перші кроки у професійному житті;
  • вивчити специфіку банківської справи, принципи і норми корпоративної культури, правила командної гри;
  • реалізувати свій інтелектуальний потенціал і побудувати кар’єру у найбільшому іноземному банку України, що входить до п’ятірки найкращих роботодавців;
  • отримати соціальні гарантії і пишатися місцем своєї роботи.

Нам потрібні ваші натхнення, ініціативність і цілеспрямованість. Вибір – за вами!

За детальнішою  інформацією звертатися до відділу працевлаштування студентів ХНЕУ.

Інші публікації

Далі
« Prev Post
Назад
Next Post »