Приклад рекомендаційного листа


РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ЛИСТ
Петренку М. І.




Я, декан фінансового факультету Дніпропетровської державної фінансової академії Іванова О.П., даним листом підтверджую, що Петренко Микола Іванович дійсно пройшов навчання у зазначеній вище академії у період з 2007 по 2012 рік  на фінансовому факультеті (денна форма). Після закінчення академії отримав диплом магістра за спеціальністю «Фінанси і кредит» (спеціалізація «Фінансовий менеджмент»). Під час навчання в академії Петренко М.І. зарекомендував себе найкращим чином, а саме: усі екзамени склав виключно на «добре» та «відмінно», неодноразово брав участь в студентських олімпіадах, конференціях, семінарах. У 2011 році отримав диплом (І місце) за результатами конкурсу наукових робіт за темою «Формування та реалізація пріоритетних напрямів соціально-економічного розвитку регіонів в умовах реформування системи державних органів»; брав активну участь у суспільному житті академії (робота у   студентському самоврядуванні факультету, учасник дебатного клубу та спортивних змагань).
Петренко М.І. притаманні аналітичний склад мислення, цілеспрямованість, наполегливість у досягненні мети, відповідальність, а також високий рівень комунікабельності.




Декан фінансового факультету
Дніпропетровської державної фінансової академії,
к.е.н., доцент
(056) 571-37-21                                                                                             О.П. Іванова

Інші публікації

Далі
« Prev Post
Назад
Next Post »